Colombia vs Uruguay (2014) / Elcomercio

é un dos mellores xogadores da historia de Colombia e recoñecido pola súa gran técnica e atrapado coa perna esquerda. Para as letras moitas veces non é tan fácil terminar con perna dereita, pero o cucuteño marcou obxectivos importantes coa súa perna menos cualificada.

Por: Felipe valderrama – @vaverramafeli

Porto VS RIO AVE (Portugal League 2011 – 2012)

Data número 15 e os “dragóns” recibiron o río Ave que estaba no fondo da mesa. A pesar diso, era unha festa complicada e James abriu a conta a 42 minutos. Preto do final do compromiso veu o seu dobre cando recibiu unha bola na zona, fixo unha gran gancho e perna dereita cruzada. Foi un partido redondo para o colombiano e o Porto continuou preto do liderado. (Ver Obxectivo)

Colombia vs Uruguay (World 2014)

Oitavo oitavo da Copa do Mundo de Brasil no Maracaná. Na primeira metade do ’10’ marcou quen sería o mellor gol do ano para a FIFA ea 50 meta de novo fixo. Pablo Armero centrou unha bola na segunda vara, a baixa praza de cabeza e James pateou o seu dereito de poñer a última 2 – 0 e dar a clasificación aos cuartos de final. (Ver Obxectivo)

Real Madrid vs Atlético de Madrid (Supercopa de España 2014)

Goals James LEG dereita 11

Real Madrid vs Atlético de Madrid (2014) / BlogDelrealmadrid

A continuación, ser unha figura na Copa do Mundo O Real Madrid asinou o xogador que xurdiu no envigado. Un dos seus primeiros desafíos foi na supercopa de España e entrou na segunda metade de Cristiano Ronaldo. Despois de 81 minutos houbo unha serie de rebotes na zona con Bezenma e Defensa ‘Colchonera’, James terminou co dereito non moi forte, o balón quedou atrapado en Cristian Ansaldi e Moyá incontrolado. Foi o primeiro obxectivo de ‘cafetería’ coa camiseta da Real Madrid. (Ver Obxectivo)

Chile vs Colombia (Eliminatories to World 2018)

Obxectivos James Dereita Dereita 12

Chile vs Colombia (2015) / Elmostrator

Día 3 das eliminacións e en Santiago de Chile as instalacións abriron a puntuación. Aos 68 minutos houbo un desbordamento de Luís Fernando Muriel, case no punto criminal, o ’10’ non podía controlar a pelota e tivo que dar unha medivuelta e terminar con perna dereita para derrotar a Claudio Bravo. O empate de visitantes era importante para Colombia. (Ver Obxectivo)

Peru vs Colombia (Eliminatories to World 2018)

Os obxectivos James DEREITA PEG 13

Peru vs colombia (2017) / youtube

A última data dos clasificadores e do tricolor aínda non se valorou. No Estadio Nacional de Lima, James aproveitou unha bóla que disputou a Falcao na zona e chegou por sorpresa á perna dereita dereita. Ao final os locais atados, Colombia obtivo o seu lugar á Copa do Mundo Ruso e ao Perú foi á repecage. (Ver Obxectivo)

Real Madrid vs Baenich Múnich (Champions League 2017 – 2018)

Os obxectivos James Dereita Dereita 14

Real Madrid vs. Bayern Munich (2018) / como

Semifinal da Champions League e os alemáns chegaron a Santiago Bernabéu cun 2 – 1 contra a Ida. James foi o título e marcou o 2 – 2 parcial nun partido intenso. O colombiano terminou de Zurda un centro, o balón atrapado nunha defensa e no rebote pateou a dereita polas pernas de Navas. James fixo un xesto de perdón ante os merengues dos fans. Ao final non alcanzou o Bayern de Múnic co empate. (Ver Gol)

Real Madrid 4 – 2 Granada (Liga Española 2019 – 2020)

Obxectivos James Dereito PET 15

Real Madrid vs Granada (2019) / Elnuevodia

Día 8 e os “merengues” buscaban continuar na punta. James viviu un bo tempo despois de que estivese sorprendentemente no equipo de Zidane cando moitos afirmaban que sairía. O número de número 16 ingresou a 83 minutos e en 92 marcou o final de 4 – 2 no Bernabéu. Odriozola puxo un Creek e James Center disparado desde a perna dereita, a celebración foi moi emocional cos inchados xa que era o primeiro gol do seu regreso. (Ver Obxectivo)