Home (Galego)

Milán (AP) – Sassuolo mellorou as súas probabilidades de clasificar para a Liga de Europa derrotando a Hellas Verona 3-2 o sábado e saltando ao oitavo lugar da serie italiana.

Manuel Locatelli puxo a vantaxe de Sassuolo a 4 minutos, pero Darko Lazović empatou a 43.

Sassuolo recuperou a vantaxe a través de Filip đuričić por pouco do inicio da segunda vez. Federico Diarco marcou un novo empate a 79, pero tres minutos despois o regalou a Traoré deu a Sassuolo o obxectivo de triunfo.

foi un acabado tenso e o adestrador de Verona, Ivan Jurić, foi expulsado pouco antes do final do 75 .

Martin Cáceres, filoentina, esquerda, disputa unha bola con Nicolás Viola, De Benevento, na serie da serie italiana en Benevento, Italia, sábado 13 de marzo de 2021. (Alessandro Garofalo / Lampsese a través de AP)

Fiorentina puxo tres puntos de Benevento e quedou en Nove da zona de descenso, aínda que xogou tres partidos máis que Torino, que está no lugar 18.

Génova tocou o travesaño e só empatou 1-1 con Udinese. O disparo do sustituto Valon Behrami alcanzou o bate superior dos descontos. Gorran Pandev abriu o marcador para Génova aos oito minutos, pero Rodrigo de Paul alcanzou a pena igualada aos 30 anos despois da falta de Domenico Crisito contra o arxentino Roberto Pereyra

co resultado, Génova puxo oito unidades superiores de Torino.