Nielsen i Balza Aconsegueixen Emocionant Victòria a Classe GTD a la AMERICA’S TIRE 250 | IMSA

MONTEREY, CA – Els pilots de l’Ferrari 488 GT3 No. 63 Christina Nielsen i Alejandro Balza van crear un avantatge significant a classe GT Daytona (GTD) en la temporada del Campionat IMSA WeatherTech Sportscar Championship en el 2017 aconseguint 6 podis consecutius a la meitat de la temporada.
No obstant això, l’equip li faltava anotar una victòria al 2017. això canvi diumenge passat a Mazda Raceway Laguna Seca.
a travez d’una barreja de agressivitat i estratègia de combustible, Balzan es va establir com un contendent per a la victòria en les etapes finals de la carrera, després va capitalitzar quan Colin Braun en el Porsche GT3 R No. 54 de CORE autosports entro a pits des del primer lloc amb només 5 minuts restants.
Balza va mantenir la seva posició de líder des d’aquest moment guanyant per 6,550 segons en front de l’Acura NSX GT3 No. 93 de Michael Shank Racing with Curb-Agajanian copilotat per Andy Lally i Katherine Legge. Va ser la 6a victòria per Balza en la seva trajectòria amb IMSA i la primera de l’duo des de les 6 Hores de Sahlen a Watkins Glen 2016.
“En el primer torn l’equip va dir, ‘Ale, ataca,” va dir Balzan. “Necessitem guanyar temps. Hem d’empènyer. ‘ Va ser divertit. Vaig donar tot el que tenia, 110 per cent cada volta, volta de qualificació, i el carro estava molt bo avui. Estava perfecte per a la pista la qual és la pista de casa per Scuderia Corsa. En el segon torn, després de la bandera groga, l’equip va dir, ‘Alessandro, has de treballar fort amb el combustible.’ Això va ser més divertit. Treballant amb nombres al carro per conservar combustible va ser un desafiament. Va ser grandiós. Ho vaig fer bé, però vaig rebre suport cada volta des de pit lane “.
Nielsen celebrava emocionalment a la banda del seu company en el cercle de victòria- amb qui ella va manejar per guanyar el campionat de la classe GTD en la sèrie IMSA WeatherTech Sportscar Championship. Va ser la validació del que ja ha estat una temporada excepcional. Empresa “Com a equip, hem lluitat molt dur tota la temporada”, va dir Nielsen. “L’any passat, teníem un carro nou. Aquest any, estem en el segon any i no crec que ningú esperava que estiguéssim en la baralla. Seríem un fort contendent per al campionat, però no crec que ningú cregués que podíem fer-ho de nou. hem estat lluitant tant. “empresa” hem tingut tants podis, hem tingut bones carreres, però hi ha alguna cosa especial en finalment prendre aquesta victòria. no et sents complet si estàs a punt de guanyar un campionat, però no tens una victòria entre els podis. Estic molt orgullosa d’estar amb aquests nois. Em fan tan feliç. “a Ferrari es va convertir en el sisè fabricant a guanyar una carrera aquesta temporada a la classe GTD. La victòria va permetre a Nielsen i Balza estendre el seu avantatge de campionat a 26 punts, 318-292, sobre Jeroen Bleekemolen – qui va acabar vuitè en la classe diumenge juntament amb el co-pilot Ben Keating en el Mercedes-AMG GT3 No. 33 de Riley Motorsports- Team AMG en camí cap a l’última cursa de la temporada Motul Petit Le Mans en dues setmanes.

Lally i Legge van aconseguir el seu quart podi de la temporada, però el primer podi des del segon lloc aconseguit en Circuit de Mosport al juliol. Patrick Lindsey i Joerg Bergmeister van completar el podi amb una actuació de tercer lloc amb el Porsche 911 GT3 R No. 73 d’Park Place Motorsports.