L’Cinc Zero

Gols James Cama Dreta 10

Colòmbia vs Uruguai (2014) / elcomercio

És un dels millors jugadors en la història de Colòmbia i reconegut per la seva gran tècnica i enganxada amb la cama esquerra. Per als esquerrans moltes vegades no és tan fàcil rematar amb cama dreta, però el cucuteño ha marcat importants gols amb la seva cama menys hàbil.

Per: Felipe Valderrama – @ValderramaFeli

Porto vs Rio Ave (Lliga de Portugal 2011 – 2012)

Data número 15 i els ‘dracs’ rebien a l’Rio Ave que era a la part baixa de la taula. Tot i això va ser un partit complicat i James va obrir el compte als 42 minuts. A prop de la fi de l’compromís va arribar el seu doblet quan va rebre una pilota a l’àrea, va fer un gran enganxi i de cama dreta va rematar creuat. Va ser un partit rodó per al colombià i el Porto va continuar a prop de el liderat. (Veure gol)

Colòmbia vs Uruguai (Mundial 2014)

Vuitens de final de la Copa d’el Món de Brasil en el Maracaná. En el primer temps el ’10’ va anotar el que seria el millor gol de l’any per la FIFA i als 50 de nou va fer gol. Pablo Armero va centrar una pilota a al segon pal, la sota Quadrat de cap i James pateó amb la seva dreta per posar li 2 – 0 definitiu i donar la classificació als quarts de final. (Veure gol)

Reial Madrid vs Atlètic de Madrid (Supercopa d’Espanya 2014)

Gols James Cama Dreta 11

Reial Madrid vs Atlètic de Madrid (2014) / blogdelrealmadrid

Després de ser figura al Mundial el Reial Madrid va fitxar el jugador sorgit en el Envigado. Un dels seus primers reptes va ser a la Supercopa d’Espanya i va entrar en el segon temps per Cristiano Ronaldo. Als 81 minuts hi va haver una sèrie de rebots a l’àrea amb Bezenma i la defensa ‘matalassera’, James va rematar amb la dreta no molt fort, la pilota va pegar en Cristian Ansaldi i va descontrolar a Moyà. Va ser el primer gol de l’ ‘cafeter’ amb la samarreta de el Reial Madrid. (Veure gol)

Xile vs Colòmbia (Eliminatòries a Mundial 2018)

Gols James Cama Dreta 12

Xile vs Colòmbia (2015) / elmostrador

Jornada 3 de les Eliminatòries ia Santiago de Xile els locals van obrir el marcador. Als 68 minuts hi va haver un desbordament per esquerra de Luis Fernando Muriel, gairebé en el punt penal el ’10’ no va poder controlar bé la pilota i va haver de donar una mitjavolta i rematar amb cama dreta per derrotar Claudio Bravo. L’empat de visitant va ser important per a Colòmbia. (Veure gol)

Perú vs Colòmbia (Eliminatòries a Mundial 2018)

Gols James Cama Dreta 13

Perú vs Colòmbia (2017) / Youtube

Darrera data de les Eliminatòries i la Tricolor encara no estava classificada. En l’Estadi Nacional de Lima, James va aprofitar una pilota que disputava Falcao a l’àrea i va arribar per sorpresa per rematar de cama dreta. A la fi dels locals van empatar, Colòmbia va obtenir el seu contingent a l’Mundial de Rússia i Perú va ser a l’repechaje. (Veure gol)

Reial Madrid vs Bayen Munic (Champions League 2017-2018)

Gols James Cama Dreta 14

Reial Madrid vs Bayern Munic (2018) / ES

Semifinal de la Lliga de Campions i els alemanys arribaven a Santiago Bernabéu amb un 2 – 1 en contra de l’anada. James va ser titular i va marcar el 2-2 parcial en un intens partit. El colombià va rematar de esquerrana un centre, la pilota va pegar en un defensa i en el rebot pateó de dreta per entre les cames de Navas. James va fer gest de perdó davant els seguidors ‘merengues’. A la fi no li va aconseguir a l’Bayern Munic amb l’empat. (Veure gol)

Reial Madrid 4-2 Granada (Lliga Espanyola 2019-2020)

Gols James Cama Dreta 15

Reial Madrid vs Granada (2019) / elnuevodia

Jornada 8 i els ‘merengues’ buscaven seguir a la punta. James vivia un bon moment després que sorpresivamente es quedés en l’equip de Zidane quan molts asseguraven que s’aniria. L’ara número 16 va entrar als 83 minuts i en el 92 va marcar el 4 – 2 definitiu al Bernabéu. Odriozola va ficar un centre rastrera i James va disparar de cama dreta, la celebració va ser molt emotiva amb la inflada ja que va ser el primer gol des del seu retorn. (Veure gol)