Home (Català)

MILÀ (AP) – Sassuolo va millorar les seves probabilitats de classificar per a la Lliga d’Europa a l’vèncer Hellas Verona 3-2 dissabte i saltar a el vuitè lloc en la Sèrie a italiana.

Manuel Locatelli va posar en avantatge a Sassuolo als 4 minuts, però Darko Lazovic va empatar als 43.

Sassuolo va recuperar l’avantatge per mitjà de Filip Đuričić a poc de l’inici de la segona part. Federico Dimarco va marcar per a un nou empat als 79, però tres minuts després Hamed Traoré va donar a Sassuolo el gol de la victòria.

Va ser un final tens, i el tècnic de Verona, Ivan Jurić, va ser expulsat poc abans de al final.

Dušan Vlahovic va anotar un triplet en el primer temps per Fiorentina, que va golejar 4-1 a Benevento

Artur Ionita va descomptar als 56 minuts i Valentin Eysseric va posar xifres definitives a els 75.

Martin Càceres, de Fiolentina, esquerra, disputa una pilota amb Nicolás Viola, de Benevento, en partit de la Sèrie a italiana a Benevento, Itàlia, dissabte 13 de març de 2021. (Alessandro Garofalo / LaPresse via AP)

Fiorentina es va posar tres punts amunt de Benevento i va quedar a nou de la zona de descens, tot i que ha jugat tres partits més que Torino, que està en 18 lloc.

Genoa va topar amb el travesser i només va empatar 1-1 amb Udinese. El tret de el substitut Valon Behrami va pegar al pal superior en els descomptes. Goran Pandev va obrir el marcador per Genoa als vuit minuts, però Rodrigo de Paul va aconseguir la igualada de penal als 30 després de falta de Domenico Criscito contra l’argentí Roberto Pereyra

Amb el resultat, Genoa es va posar vuit unitats dalt de Torino.