Bloc (Català)

traducció de Google

Dissabte passat la Comunitat de Denison Lliga de futbol (DCSL) va concloure la semifinal amb triomfs rotunds de Storm Lake FC sobre Firpo FC i pípiris batent PSG. Els dos equips, el llac de Storm i Pípiris, jugaran la gran final en l’últim partit aquest dissabte a les 7:30 a la tarda al gimnàs de Broadway School.

Storm Storm Lake , va liderar la classificació per a la major part de la temporada d’hivern 2018-19, però al final no va poder guanyar perquè van perdre un joc per defecte a causa de problemes meteorològics a finals del passat mes de desembre. No obstant això, van obtenir una reputació per ser un equip ben cohesionat.

Compost principalment per estudiants de Storm Lake High School i dirigit pel porter Rubén Aldaba, que va ser signat per un Universitat fa tres anys, quan va sortir de l’escola secundària, Storm Lake FC està garantida per fer un bon joc i així disputar el campionat al líder dels tornejos anteriors a Denison, el pípiris.

Abans del joc de la Gran Final, hi haurà el joc de la final per la petita vidre a les 5:30 pm que estarà entre els Xolos i els Lobos. Aquest quadrangular va ser triat entre els darrers tres equips de les posicions més les millor classificades en els quarts de final.

Els xolos van haver de superar la fraternitat 7-5 i els llops van guanyar 10-5 a Acapulco (aquest últim equip va ser el millor dels quarts de final).

Després d’aquest joc, jugarà per tercer lloc a les 18:30 Firpo vs PSG i seguit a les 7:30 pm. Per la Gran Final i amb aquest capítol més del torneig d’hivern DCSL es tanca.

Torneig de dones

A les 13:00 del diumenge 10 de març, jugarà per tercer lloc al torneig d’hivern de la Lliga Dones de Denison, amb el partit entre el Reial Madrid i les estrelles reals; Mentre que la final es disputarà a les 2:00 a la tarda entre els Mismo contra Lady Monarch.